Termeni si Conditii

  • Folosind meniul din stanga, navigheaza prin categoriile de produse. Odata ce ai gasit un produs care se potriveste dorintelor tale, apasa pe butonul “Adauga in cos”
  • La adaugarea produselor in cos, vei fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde ai posibilitatea sa revezi lista produselor, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.
  • Poti comanda fara sa-ti creezi cont sau prin crearea unui cont. Un cont pe site prezinta vantajul usurintei comenzilor ulterioare!
  • Dupa finalizarea comenzii veti primi e-mail de confirmare, veti fi sunat de operatorii Jolita pentru confirmarea comenzii si pentru a discuta detaliile legate de transport.
  • Salvarea datelor. Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. In contul deschis cu ocazia unei comenzi, poti vedea statusul acesteia in timp real, ce data de livrare s-a stabilit, daca si cand s-a livrat comanda, si multe altele.
  • Trimiterea comenzii. Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul “Trimit comanda”. In scurt timp vei primi un email prin care se confirma inregistrarea comenzii.

Plasarea comenzii online prezinta o serie de avantaje:

  1. Comanda poate fi inregistrata la orice ora, fiind preluate in ordinea inregistrarii acestora
  2. Rezervarea produselor se face automat la trimiterea comenzii, daca acestea au statusul “In stoc”
  3. Sunt simplu de urmarit; accesand contul poti verifica statusul fiecarei comenzi.